CONTACTGEGEVENS

Boeierstraat 10H
8102HS Raalte
Tel: +31 (0) 6 518 141 62
harkema-interieurbouw@planet.nl
E-MAIL ONS

Over Harkema Interieurs

Harkema Interieurs is al ruim 22 jaar actief in de interieurbouw branche. Vanuit Friesland verhuist naar Salland (Raalte), waar we inmiddels onze plek goed gevonden hebben.

Het specialisme van Harkema Interieurs berust op het gebruik van degelijke materialen, wat in onze ogen heel belangrijk is voor wat betreft kwaliteit en vooral duurzaamheid.

Bij het aangaan van een project, zult u merken dat Harkema Interieurs vooral ook het persoonlijke aspect erg belangrijk vindt. Vanaf het begin zullen wij met de klant en interieurontwerper (afhankelijk van de grote), de wensen van de klant goed in de gaten houden. Hierdoor zorgen wij altijd voor een resultaat, waarbij de klant een ‘goed’ gevoel heeft en waarbij gelijk alle kennis toegepast is van Harkema Interieurs.

Harkema Interieurs is van alle markten thuis. Dit zowel met massieve houtbewerking, tot het verwerken van materialen beplakt met hp1. Hierdoor zijn er veel verschillende stijl of kleur combinaties mogelijk. Wij willen hierin graag met u meedenken en adviseren.

Met ruim 22 jaar ervaring, heeft Harkema Interieurs al menig opdracht tot voltooiing gebracht.

Vrijblijvend offerte aanvragen? Bel: +31 (0)6 518 141 62 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze offerte pagina.

VOLG ONS OP

Like onze facebookpagina en volg de voortgang van onze projecten!